HTML

Remek ötlet

2009.10.07. 22:39 :: Oroján Sándor

A Fiatal Baloldal, vagyis a Zuschlag-ügy miatt Fiatal Baloldalról átnevezett Societas rendkívül eredeti ötlettel állt elő: szeretnék, ha Szeged és Dunaújváros mintájára megtiltanák a játszótéri dohányzást mindenhol, ezért kijelentették pár napja honlapjukon: "Füstmentes játszótereket!".

Nos, a kezdeményezéssel magam részéről szimpatizálok. Bár kicsit olyan érzésem van, mintha jönne egy balfék, aki írói tehetség híján lemásolná az Újszövetséget, és várná, hogy felvegyék őt is az evangelisták közé.

A honlapjukon az eltört cigaretta (mint szimbólum) szintén eredeti. Szegények, ha így folytatják, jöhet az újabb névváltoztatás. Remélejük, az kevésbé fog hasonlítani a "Fidelitas - az új nemzedék"-re, mint a "Societas - Új Mozgalom"...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr911435421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása