HTML

Fidelitas Piknik

2009.05.23. 17:49 :: Oroján Sándor

A Millenáris Parkban rendezett pikniket a Fidelitas, a Konrad Adenauer Alapítvánnyal közösen. A több száz fiatal részvételével megtartott program szervezésében vezető szerepet játszott Dömötör Csaba barátom, a gyöngyösi Fidelitas korábbi elnöke, jelenleg a Fidelitas Külügyi Kabinetjének vezetője.

Szólj hozzá!

FIDESZ-kampányfilm

2009.05.23. 17:29 :: Oroján Sándor

A FIDESZ bemutatta az EP-választásra készült kampányfilmjét. Fogadjátok szeretettel:

 

Szólj hozzá!

Síri csönd és ...

2009.05.19. 18:14 :: Oroján Sándor

Kedves Olvasó!

Hová tűnt az izgalmas közélet? Zajlanak a város pénzéből finanszírozott "nagyrendezvények", egy-két adminisztratív ügy, apró döntés érdekében tartunk rendkívüli ülést, a már régóta tudott Decathlon-érkezést nagy erőkkel hírelik a médiában, mintha bármi érdemük lenne ebben, hátha sikerül 19% fölé tornászni a népszerűséget. 
És közben még az sincs, amiről egy közepes hírértékű bejegyzést összehozhatnánk. Ma azonban egy igazi csemegére bukkantam a heolon. Kiengedték a Jobbik gyöngyösi elnökét a börtönből. Mégegyszer, a nyomatékosítás kedvéért: kiengedték-a-Jobbik-gyöngyösi-elnökét-a-börtönből. Kíváncsi vagyok, van-e 200000+1 "árpádsávos", aki szerint a történtek nem az elmegyógyintézetre tartozak...
http://heol.hu/heves/kozelet/kiengedtek-a-jobbik-elnokot-a-bortonbol-233474

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása