HTML

Fidelitas Piknik

2009.05.23. 17:49 :: Oroján Sándor

A Millenáris Parkban rendezett pikniket a Fidelitas, a Konrad Adenauer Alapítvánnyal közösen. A több száz fiatal részvételével megtartott program szervezésében vezető szerepet játszott Dömötör Csaba barátom, a gyöngyösi Fidelitas korábbi elnöke, jelenleg a Fidelitas Külügyi Kabinetjének vezetője.

A több száz fiatal érdeklődővel beszélgettek a FIDESZ Európai parlamenti képviselői, de a meghívott előadók közt volt Martonyi János volt külügyminiszter és Navracsics Tibor, a FIDESZ frakcióvezetője is.

Magyarország az elmúlt hét év alatt nem hét évet haladt előre, hanem 15 évet zuhant vissza a legfontosabb gazdasági mutatók és az "élettel kapcsolatos reményeink" tekintetében - mondta Navracsics Tibor.
 
 
A Fidesz frakcióvezetője szerint miközben június 7-én, az európai parlamenti választás napján európai kérdésekről döntenek az emberek, valójában Magyarország képviseletéről is döntenek, és a belpolitikai állapotokról is véleményt mondanak.
 
A fotókat Pelsőczi Csaba készítette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr681139441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása