HTML

Csőd szélén a kórház, az MSZP tagad

2010.01.31. 14:41 :: Oroján Sándor

A csütörtöki testületi ülésen hosszú vita folyt a hatvani kórházzal kapcsolatban. A "városgazdálkodás" 2010-es terveit tárgyaltuk, most ők működtetik a kórházat. A tervben feketén-fehéren benne van: a kórház "nagyarányú fejlesztés nélkül fenntarthatatlan pályára" fog kerülni, akár már idén. Az egyetlen kiútnak pályázatok benyújtása látszik, és mint tudjuk, ez igencsak bizonytalan dolog. Minden pályázat csúszik a kormány bénázása miatt, és az sem biztos, hogy egyáltalán lesz olyen pályázat, amin Hatvan elindulhat. A várólisták, a kifizetetlen számlák meg gyűlhetnek, majd letagadják azt is, mint annak idején a HospInvest csődközeli helyzetét. Apropó: az MSZP szerint azért van Hatvannak kórháza, mert odaadták 2006-ban a HospInvestnek, és ez ésszerűsítette a működést, és jobb állapotban adta vissza 2009-ben, mint volt.

Néha úgy érzem, a szocik nem ebben a vároban élnek, nem is erről a kórházról beszélnek. Aztán eszembe jut, hogy nyilván nem hülyék, csak megtanulták Gyurcsánytól: az utolsó pillanatig ki kell tartani a hazudozással, ha lebuknak, majd megmagyarázzák egy újabb hazugsággal.

Más: a hatvani önkormányzat iskolás gyerekek e-mail címét kéri el (persze nem kötelező megadni), hogy értesíthesse őket a városi rendezvényekről. Mindezt épp a választási kampány előtt. Szombati Lajos MSZP- képviselő társam szerint kizárt, hogy az adatbázis a szocialisták kezére jusson, nem akarják kampánycélra felhasználni, és csak véletlen, hogy az önkéntes mailgyűjtés közvetlenül a kampány előtt történik.

A hatvanonline beszámolója: http://www.hatvanonline.hu/20100129877/Hirek/Hatvan/Ujabb-vitat-valtott-ki-a-hatvani-korhaz.html

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr341717018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktus 2010.02.06. 21:49:11

Sanyi told át neki :D Érsek Zsoltnak szeretettel: www.youtube.com/watch?v=R6VK_VVsBFI :D
süti beállítások módosítása