HTML

Március 15-i megemlékezés

2010.03.14. 15:44 :: Oroján Sándor

Hatvanban is megtartotta kampánynyitó rendezvényét a Fidesz. Lestyán Balázs barátommal szerveztük az eseményt, melyen Szabó Zsolt, a Fidesz jelöltje mondott beszédet. 

Szabó Zsolt elmondta: "az ország irányításhoz nem elég a harag, a hangzatos szavak és a szebb jövőbe vetett hit. Higgadt emberek, szaktudás, tehetség, tapasztalat kell, amely a lelkesedés élére áll."

A férfiak - kik az ország élére álltak - tudták hogy nincsen előre elkészített út, csak olyan, melynek köveit személyesen rakják le. Nem a régi kabátot foltozgatták, hanem új ruhát szabtak. Nem hivatkoztak a nehézségekre, nem keresték a kifogást, azonnal cselekedtek. Egyetlen nyár alatt erős, jó törvényekkel megalapozott, korszerű állam alapjait rakták le. A mai megemlékezés célja, hogy erőt adjon, irányt mutasson, felemeljen mindnyájunkat - mondta.

A részt vevő szimpatizánsok a műsor végén kokárdát tűztek az "ITT AZ IDŐ" jelmondatunkat tartalmazó táblára, mellyel azt üzenték: a következő időszakban a márciusi ifjak tiszta szívével, lelkesedésével dolgozunk együtt azért hogy Magyarország megszabaduljon jelenlegi elnyomóitól, és újra a szabadság felelmelő érzését hozza el a tavasz hazánk számára. A kokárdatűzést a Fidesz hatvani képviselőjeként jelentettem be, az első kokárdát Szabó Zsolt tűzte fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr421839042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása