HTML

Intel Challenge Budapesten

2010.10.07. 11:17 :: Oroján Sándor

Idén Budapest adott otthont az Intel nemzetközi versenyének, ahol fiatal vállalkozók és diákok vetélkedtek innovatív informatikai megoldásokra írt üzleti tervekkel. A 30 000 dolláros összdíjazású Közép-európai döntön 8 ország 15 csapata mérette meg magát.

A rendezvény fővédnöke dr. Nyitrai Zsolt államtitkár volt, az államtitkárság részéről pedig kollégáimmal segítettük a sikeres szervezést. A rendezvény egy hivatalos vacsorával nyílt meg, ahol Mark Harrisszel, az Intel európai, afrikai és közel-keleti kutatás-fejlesztésért és felsőoktatási programokért felelős igazgatójával köszöntöttük a versenyzőket és a nemzetközi zsűri tagjait.


Mark Harrisszel

A verseny eredményhirdetésén a díjak átadásán Nyitrai Zsolt mellett jelen volt az Intel K+F és felsőoktatásért felelős igazgatója, Manav Subodh is.  


Manav Subodhdal


20 000 dolláros csekk a győztesnek by Mark Harris & Nyitrai Zsolt :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr212352708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása