HTML

Megalakult a szűcsi Fidelitas

2010.01.09. 20:20 :: Oroján Sándor

Szűcsiben, a Napfény Sörözőben alakult meg a Fidelitas helyi szervezete január 9-én, szombaton. Az alakuló ülésen részt vett Pavlenka Károly, a helyi Fidesz elnöke, Csala Elvira alelnök is. Az öt fiatal vezetőjének Boda Nikolettet választotta, aki politológusi pályára készül.

A hatvani körzetben ez a harmadik Fidelitas csoport, Heves megyében a tizenkettedik.

Szólj hozzá!

Szabálytalan közbeszerzés

2010.01.08. 16:35 :: Oroján Sándor

"Szabálytalanul, mondvacsinált indokok alapján zárta ki a magyar gyártót a Volánbusz annak érdekében, hogy kínai buszokat vásárolhasson – tudta meg a Hír Televízió."
http://www.hirtv.hu/gazdasag/?article_hid=303689

Szólj hozzá!

Görbe tükör - kampány 2010

2010.01.07. 19:48 :: Oroján Sándor

A BKV sztrájk sosem ér véget. Következetesség nol.hu módra:

 

 

Szilvásy György, volt titokminiszter tesója szerint az országban negatív energiákat sugároznak a feszületek. Az augusztus 20-i tüzijátékos katasztrófa is emiatt lehetett. Most erre itt van ez a hír Romániából.

"Mircea Geoana, a román szociáldemokrata párt vezetője szerint a demokrata párti Basescu az elnökválasztás döntő televíziós vitájában paranormális képességű személyek segítségét vette igénybe. Az információt Geoana felesége és több neves politikus, köztük Victor Hrebenciuc, Geoana kampányfőnöke is megerősítette." (Index.hu)

 

Az MDF beerősít (nol.hu). Ha az MVPP elnöke tartotta volna a sajtótájékoztatót, oda tutira senki nem megy el. Aki IQ-ból tudja, ki az elnök, vagy bárkit ismer a szervezetből, jelentkezzen egy megajánlott ötösért történelemtanáránál.

 

 

Micsoda kapkodás van az MDF-nél... felkérnek valakit, aki nem is biztos, hogy vállalja. És mindez index.hu címoldalon jelenik meg. Életszerű.

 

Ismét titkos adatbázist használt a Fidesz. Habár köztudott, hogy Nemzeti Petíción, Nemzeti Konzultáción, 3 csapás törvényes aláírásgyűjtésen választók százezrei járultak hozzá törvényesen adataik kezeléséhez, ezt az ombudsman már sokszor megállapította, a szocik csak nem értik...
http://nol.hu/belfold/mszp__a_fidesz_titkos_valasztoi_adatbazist_tart_fenn

 

Szólj hozzá!

Botrányos kínai buszok

2010.01.07. 18:31 :: Oroján Sándor

Dr. Nyitrai Zsolt írásbeli kérdéssel fordult a miniszterhez, amelyben többek között azt kérdezi: a Magyar Közlekedési Hatóság szabványainak nem megfelelő, King Long típusú autóbuszok veszélyeztetik a-e az utasok biztonságát.

Nemrég botrányt kavart a sajtóban, hogy a kínai autóbuszokat nem a Volán, hanem alvállalkozói működtetik, és a sofőrök szerint kikerülik a Volánnál kötelező gyakori jármű-felülvizsgálatokat valamint a hátsó kerékfelfüggesztésük sem felel meg a magyar hatósági szabványnak. A miniszter ezzel kapcsolatban kitérő választ adott: szerinte a motor nem Euro II-es, hanem Euro IV-es emissziós normákat teljesít, ezért jobb minőségű mint a korábbi, lecserélt buszok. Hogy mi köze van a hátsó kerékfelfüggesztésnek, az alvállalkozásba kiadott buszműködtetésnek a környezetvédelem szempontjából fontos emissziós normákhoz, azt csak találgatni tudjuk.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása