HTML

Konferencia Dél-Koreában

2010.11.28. 15:57 :: Oroján Sándor

Ma öt napra Dél-Koreába, Szöulba utazom, egy infokommunikáció témájú konferenciára. A Dél-koreai "Ministry of Knowledge Economy" és a "Korea Trade-Investment Promotion Agency" e-Smart World Projct Plaza nevű konferenciájának a célja, hogy megismertesse a koreai kormány digitalizáció terén elért sikereit, bemutassa a legfejlettebb, működő infokommunikációs technológiákat, melyek megállíthatatlanul fognak teret hódítani az egész világon, a közeljövőben. Eközben kapcsolatteremtési lehetőséget biztosítanak koreai vállalatok számára, hogy a világ más részeire exportálhassák technológiájukat, tudásukat.

A konferencia legfőbb helyszíne a COEX Convention Center, de meglátogatjuk majd a kormány Intranet Data Centerét is.


Nyitrai "Államtitkár Úr" küldött nekem egy mailt, amit épp Ferihegyen várakozva kaptam meg. Az üzenet tartalma: "Jó utat!" valamint az alábbi link: http://index.hu/kulfold/2010/11/28/eszak-korea_raketakat_helyezett_kilovoallasba/

Újságírók és ellenzéki interpellátorok kedvéért előre jelzem, hogy a konferencián való részvétel egyetlen fillérrel sem terheli az állami költségvetést, sőt: napidíjat sem veszek igénybe.

Szólj hozzá!

Jótékonysági fesztivál ismét

2010.11.27. 10:42 :: Oroján Sándor

Június 25-én rendezték meg a Hajógyári Szigeten a nagysikerű S.O.S. Magyarország Segélyfesztivált az árvíz sújtotta települések részére. Az eseményen több, mint 16,5 millió forint gyűlt össze. Az akkori rendezvény szervezői, védnökei most ismét összefogtak, ezúttal a vörösiszap-katasztrófa áldozatai javára. Ismét 9 színpadon lépnek fel Magyarország legnevesebb DJ-i és zenekarai. A rendezvény fővédnöke Dr. Hende Csaba, honvédelmi miniszter, védnökei közt pedig ott van Ágh Péter, a Fidelitas elnöke is. December 3-án, pénteken bulizzunk ismét a Hajógyári Szigeten!

Info: http://flyerz.hu/sos/

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása