HTML

Konferencia Dél-Koreában

2010.11.28. 15:57 :: Oroján Sándor

Ma öt napra Dél-Koreába, Szöulba utazom, egy infokommunikáció témájú konferenciára. A Dél-koreai "Ministry of Knowledge Economy" és a "Korea Trade-Investment Promotion Agency" e-Smart World Projct Plaza nevű konferenciájának a célja, hogy megismertesse a koreai kormány digitalizáció terén elért sikereit, bemutassa a legfejlettebb, működő infokommunikációs technológiákat, melyek megállíthatatlanul fognak teret hódítani az egész világon, a közeljövőben. Eközben kapcsolatteremtési lehetőséget biztosítanak koreai vállalatok számára, hogy a világ más részeire exportálhassák technológiájukat, tudásukat.

A konferencia legfőbb helyszíne a COEX Convention Center, de meglátogatjuk majd a kormány Intranet Data Centerét is.


Nyitrai "Államtitkár Úr" küldött nekem egy mailt, amit épp Ferihegyen várakozva kaptam meg. Az üzenet tartalma: "Jó utat!" valamint az alábbi link: http://index.hu/kulfold/2010/11/28/eszak-korea_raketakat_helyezett_kilovoallasba/

Újságírók és ellenzéki interpellátorok kedvéért előre jelzem, hogy a konferencián való részvétel egyetlen fillérrel sem terheli az állami költségvetést, sőt: napidíjat sem veszek igénybe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr602479002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása