HTML

Több mint 500 véleményt kaptunk, köszönjük!

2013.04.25. 12:21 :: Oroján Sándor

sajttajlogo.jpgSzabó Róberttel tartottunk közös sajtótájékoztatót Egerben. Fókuszban a területfejlesztési kérdések voltak, Szabó Róbert elmondta: a Területfejlesztési Koncepció gyakorlatilag elkészült, mostmár az országos szervekkel történő egyeztetés maradt csak hátra.

 

sajttaj2.jpgEzzel kapocslatban bejelentettem: eddig több mint 500 vélemény érkezett a megye különböző szervezeteitől a koncepcióval kapcsolatban, amelyet befogadtunk. Elmondhatjuk, ez egész Heves megye közös koncepciója, és elvárjuk az országos szervektől, hogy ezt tartsák tiszteletben, ennek megfelelően tervezzék a következő 7 év fejlesztési forrásait.

sajttaj1.jpg

Ennek érdekében mostantól bizottsági üléseinkre meghívjuk az érintett uniós tervezéssel foglalkozó szervek képviselőit, mindenekelőtt a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal részéről, hogy rendszeresen beszámoljanak az operatív programok egyeztetéséről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr315246229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása