HTML

Szabó Róbert az új elnök

2011.01.15. 11:31 :: Oroján Sándor

Pénteken tartottuk a Heves Megyei Közgyűlés tisztújító ülését, melyen Horváth László, frissen kinevezett Heves megyei kormánymegbízottól Szabó Róbert, korábbi közgyűlési alelnök vette át a közgyűlés elnöki tisztségét. Alelnöknek dr. Gondos Istvánt választottuk, a Horváth László kinevezése miatt megüresedett mandátumot Jáger József, a zagyvaszántói Fidesz elnöke töltötte be.

Ezúttal egy technikailag hibátlanul lebonyolított tisztújítás zajlott, kivételesen a szocialisták sem kötöttek bele ügyrendi kérdésekbe. Talán az elmúlt ülések vesztes vitái vették el a kedvüket, talán az új évi fogadalmaik közt szerepelt a konstruktív hozzáállás, mindenesetre köszönet érte - csak így tovább. :)


Szövetségben: elnök, alelnök, főjegyző, aljegyző és a fejlesztési bizottság elnöke


Szabó Róbert és dr. Gondos István


Jáger József, az új képviselő
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr402585304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

election sc.monitor (törölt) · http://www.valasztas.eoldal.hu 2011.01.24. 15:13:16

Üdvözletem (Miskolcról) Horváth Lacinak, és sok sikert kívánok az új munkájához.
süti beállítások módosítása