HTML

Lemondott Schmitt Pál

2012.04.02. 17:09 :: Oroján Sándor

Habár tegnap még úgy tűnt, a kisdoktori-botrány ellenére hivatalában marad Schmitt Pál, ma a Parlamentben bejelentette lemondását. A generált botrány krónikájáról tegnapi posztban leírt véleményem továbbra sem változott, csak a végkifejlet: a botrányt nem elhúzódó, az érintett és a jobboldal számára is nehéz küzdelem követi, hanem egy lemondás és egy sokkal "kényelmesebb" politikai szituáció, ahol az ellenzék láthatóan nem találja önmagát, a kormányoldalhoz közeli publicisták pedig morális győzelemnek értékelhetik a fejleményt.

Az élet megy tovább: új elnökkel, egy megtépázott méltóságú hivatallal - és Schmitt Pál nélkül.

Zárásképp ajánlom mindenkinek figyelmébe a lemondó beszédet, vágatlanul:

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr694356754

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schmitt lemondott, a Fidesz és a KDNP állva tapsolta meg 2012.04.02. 17:54:02

Az országgyűlés előtt beszélt hétfőn 13 órakor Schmitt Pál, aki ismét védelmébe vette kisdoktori dolgozatát, majd közölte, hogy mivel plágiumügye megoszthatja az országot, távozik az államfői székből. A Fidesz és a KDNP vastapssal fogadta a döntést, amely…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása