HTML

Hétfőn ismét rendkívüli ülések

2008.08.03. 19:12 :: Oroján Sándor

Úgy látszik, Hatvan szocialista többsége igyekszik beállítani az egy nyárra jutó rendkívüli ülések számának Guinness rekordját. Hétfő reggel 7:45-kor ülésezik a Kulturális és Oktatási Bizottság, majd 8:00-kor a képviselő testület. Mindkét ülésnek egy napirendi pontja van. A bizottság az "Előterjesztés az önkormányzati fenntartású intézmények alapító okiratainak módosítására" címűt, míg a képviselő testület az "Előterjesztés az Újhatvani Óvoda és Általános Iskola alapító okiratának módosítására" címűt tárgyalja. Vajon a kettő ugyanaz? És ha igen, akkor miért nem lehet ugyanazt írni mindkét meghívóra?

Ami viszont a legfontosabb: telefonon közölték, hogy a MÁV-óvodával kapcsolatos témáról van szó, az anyagot csak helyben kapjuk meg. No, ez már tényleg piszkosság! Most tudják, mit tárgyalunk holnap, vagy majd aznap reggel döntik el?!

Miért nem képesek a hatvani szocialisták legalább egy minimális kiszámíthatóságot teremteni az oktatásban-nevelésben vagy akár saját ügyvitelükben, a városvezetés rendjében? Vagy talán szándékosan hallgatják el előlünk az igazságot, hogy majd reggel, időnyomás alatt, tájékozodási lehetőség nélkül kelljen döntenünk? Szégyen rájuk nézve, hogy így kezelik a hatvani oktatási-nevelési intézményeket...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr94598765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása