HTML

Töklámpás Csocsó Verseny Parádon

2009.10.27. 14:36 :: Oroján Sándor

A Heves megyei Parádon Töklámpás Csocsó Versenyt rendez a helyi Fidelitas október 31-én, szombaton este 18 órától a Parádés Sörözőben (Kossuth Lajos út 142.) A szervező csoport elnöke, Gáspár Éva elmondta: mindenkit szeretettel várnak egy csocsózásra, beszélgetésre, a versenyen pedig értékes díjakat nyerhetnek a legjobbak. Este DJ Papas keveri a zenét, így a bulizni vágyók is szórakozhatnak aznap este. Szállást lehet igényelni, ezügyben keressétek Gáspár Évát az evagaspar89kukacgmail.com -on.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr891478930

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csökkenő férőhelyek az egyetemen és vár a Fidelitas! 2009.12.08. 23:42:50

A Fidelitasnál próbálják megfejteni mi bassza a csőrüket a középiskolásoknak, és akkor azt kell nekik mondani. Erre azért van szükség, mert a közigazgatásba készül távozni a Fidelitasosok zöme. Azokat pótolni kell. Az Egyenlítő tv hangfelvétel szerint ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása