HTML

Standoltunk Újhatvanban

2010.03.18. 12:47 :: Oroján Sándor

Incze Enikővel, körzetünk egyik önkéntesével standoltunk ma délután Újhatvanban, a Coop előtt. A fagyhalál kerülgetett minket a hideg szélben, de nem baj: vágjuk a centit. :)

Az érdeklődés egészen meglepő volt, sokan odajöttek hozzánk a zord időjárás ellenére. Egyetlen kellemetlen élményt egy fiatal hölgy jelentett, aki bár 1 méterre ment el tőlünk, táskájára hátul óriási magyar címer volt felvarrva, de hiába köszöntünk neki, ő a fejét elfordította. Ki tudja miért, talán mi nem számítottunk eléggé magyarnak, vagy összetévesztette Enikőt Likud Viktorral. Vagy a "kezét csókolom" túl kozmopolita köszönés a "szebb jövőt" helyett. Ezt már sosem tudjuk meg, de ettől függetlenül élveztük a standolást, mint mindig.


Belepislogtam. Pont.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr251849487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktus 2010.03.27. 00:08:01

Bunkó népek sajnos vannak mindenfele :( az meg szégyen , hogy a politika olyan szintre megy, hogy még a jobboldali magyarokat is ilyen szélsőségesen képes megosztani. A köszöntést alap, hogy viszonozza az ember.
süti beállítások módosítása