HTML

A FIB kérjen bocsánatot a polgármesterektől

2008.01.25. 13:44 :: Oroján Sándor

A Fidelitas Heves Megyei elnökeként arra kérem a FIB megyei szervezetét, nyilvánosan kérjen bocsánatot a polgármesterektől, amiért őket akaratukon kívül egy figyelemelterelő kampányakció részesévé tették.

Mint ismeretes, a Fiatal Baloldal levelet küldött a Heves megyei települések polgármestereinek, amelyben arra kéri őket, hogy „tegyenek lépéseket a felnövekvő generációk érdekében”. Elcsépelt, üres szólamok ezek annak tükrében, amit a baloldali kormány tesz az oktatás és ifjúságpolitika területén – a fiatal szocialisták cinkos hallgatása mellett.  A FIB többek közt arra kéri a  települési vezetőket, adjanak pénzt a  Babakötvényre.

Emlékeztetnék: a legtöbb polgármester nap mint nap elszántan dolgozik azért, hogy településén megmaradjon az iskola, vagy hogy a hátrányos helyzetű fiataloknak ösztöndíjjal tudják csökkenteni a tandíj okozta terheket. 

A FIB inkább segítséget ajánljon a polgármestereknek, és tegyen a kormányzat elhibázott reformjai által okozott iskolabezárások megakadályozásáért, álljon ki a tandíj ellen.

A „jobbnál jobb” ötleteiket, pedig küldjék az oktatási miniszternek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr70311228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása