HTML

Visszavont összevonás!!!

2008.05.20. 16:48 :: Oroján Sándor

Most hívott fel Osváth Péter a megyei Művelődési és sportiroda vezetője, aki közölte: elmarad a holnapra tervezett megyei oktatási bizottsági ülés. Víg Zoltán, Lőrinci polgármestere visszavonta az intézmények összevonására vonatkozó előterjesztését, így vált okafogyottá holnapi ülésünk. Ma ülésezett a lőrinci oktatási bizottság, ahol a lakossági felháborodásnak eleget téve fújt visszavonulót a szocialista támogatással megválasztott polgármester. Példát vehetnének róla a hatvaniak is, akik a demokrácia íratlan szabályait megszegve, az egyhangú tiltakozás és józan megfontolás ellenére is a "zsebükre hallgattak" összevonás-ügyben...

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr25478821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábriel 2008.05.20. 19:17:19

Képviselő úr! Ez már megint olyan dolog amihez " lövése sincs" !
Esetleg keverhetne nekünk egy jó kis zenét, úgy hallom ahhoz jobban ért! Ha kérhetném az Isaura zenéje és Modern Talking legyen már benne, ahogy ön szereti...
Hajrá Magyarország, Hajrá sanyi!

J. L. 2008.05.20. 19:32:57

ezt is elintéztem hogy hejesen döncsönek.

kukori 2008.05.20. 20:00:26

J.L.? Jánosi László? Vagy valaki annak akar látszani? :))
Laci azért helyesebben ír magyarul mint a polgármesterük

J.L. 2008.05.20. 23:44:47


J. L.??? én olvasom a jánosi blogját és szerintem nagyon roszul ír magyarul. de én nem vagyok jánosi, és nem is állítottam. én egy J. L. NICKEN ÍRÓ HÜLYE IDIOTA VAGYOK. EZT NEM TILCSA A TÖRVÉNY. KIKÉREM MAGAMNAK HOGY AZ ILLETŐVEL ÖSSZEKEVERJENEK. NEM VAGYOK jÁNOSI!!! ÉN EGY j. l. NÉVEN IRO VAGYOK, ÉS EHHEZ NJOGHOM VAN. KÜZDÖK AZÉRT H A HOMOSZEXUÁLISOK KAPJANAK LŐRINCIBEN EGY UTCZÁT. MERT ŐK IS OLYAN EMBEREK MINT MI. EZ AZ ÉN VÉLEMÉLNYEM.

László 2008.05.21. 05:23:36

Alapjában egyszerű a kép, Lőrinci város magisztrátusa kiagyalta, összevonják intézményeiket. A tervezett döntés akkora ellenállást váltott ki a város lakóiban, hogy egyre többen óvatosan kifaroltak mögüle. De ha már egyszer elmarad az összevonás, miként lehet ebből politikai tőkét kovácsolni?

"Ez csak elképzelés, tervezet volt, nem is értünk vele eggyet!" (?) A forgatókönyv szerinti elegáns visszavonulást viszont megzavarta - többek között - néhány blogbejegyzés is, rá kell hát alantasan rontani ezekre a blogolókra, hogy mit képzelnek? Kell néhány idióta gerilla bejegyzés Jánosi és Oroján blogjába, hadd higgyék azt az olvasók, az egészet csupán ők, a haladás kerékkötői kezdeményezték, találták ki! (?)

Valójában annyi történt, hogy a városvezetés által korábban támogatott előterjesztés politikailag felvállalhatatlanná vált, ehhez viszont - részben - a szabad vélemény nyilvánításnak ezen fórumai is hozzájárultak. Nem véletlen ezért a felélénkülő, hideg-meleg hozzászólások sora sem, hiszen előbb-utóbb ezek a most még csak alakuló véleményformáló fórumok is megkerülhetetlen részévé válnak a helyi nyilvánosságnak.

antwort 2008.05.21. 11:48:52

Kedves Oroján úr (írhattam volna kedves Sanyit is), Kedves Kommentezők!

Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy új blog indult Lőrinci közéletéről. Remélem, konstruktivitásotok hozzájárul a két közeli város baráti kapcsolatainak erősítéséhez.

www.lorincitenyek.blog.hu/

gondolkodó 2008.05.21. 13:04:23

Hatvani lakosként örülök, ha a kistérségünkben blogokat szerkesztenek egyesek egy település közéletét érintő, érdeklő dolgokról. Kívánom, hogy az előbb említett blog Lőrinciről ilyen legyen, pártatlan, korrekt.
Volt erre próbálkozás Hatvanban is, de mint később kiderült a hatvan.blog az mdf-es fiúk, leginkább egy személy politikai próbálkozásait kívánja nyomonkövetni, a jelen blog pedig kezdetektől létrehozóját fényezgeti.
Szóval hajrá korrekt blogok.
süti beállítások módosítása