HTML

Fidelitas Nyári Tábor

2008.07.28. 21:28 :: Oroján Sándor

Kedves Olvasó!

Kedden elutazom a Fidelitas Országos Nyári Táborába, ahol szervezőként fogok "társadalmi munkát" végezni. Emiatt a blog frissítése, a kommentek beengedése változó rendszerességgel zajlik majd - igyekszem azért minden este valamivel előrukkolni. :)

Egyébként a nyári táborban 300 fiatal vehet részt a színes programokon, öt napon át. Lesz sportnap, Retro Nap, Extreme Nap, vendégünk lesz Vujity Tvrtko, Badár Sándor, és persze minden este bulizunk hajnalig. A zánkai táborban, ott lesznek a Fidelitas országgyűlési képviselői, köztük Szijjártó Péter elnök.
A tábor vasárnap ér véget, aznap reggel közös ökomenikus mise celebráltatik reggel 8 és 9 óra között.

A részletes program letölthető itt.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr81589961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Véndiák 2008.07.29. 13:47:27

Remélem a vasárnapi programhoz beszereztétek a megfelelő számú gyóntatófülkét és időben megnyitjátok,(mondjuk 24/24 szombat reggeltől) hogy mindenki időben abszolválhassa jól megérdemelt penitenciáit...

László 2008.07.29. 19:27:50

Gusztustalan dolog bárki világnézetével, vallásával poénkodni kedves Véndiák!
Az ökumenikus istentisztelet (ami nem mise! Kedves Sándor!) éppen azt a célt szolgálja, hogy nyilvánvalóvá tegye a sokszínűségben is a tiszteletet egymás világnézete iránt és közelebb hozza az embereket egymáshoz, legyenek keresztények, keresztyének, zsidók, stb...)

Oroján Sándor 2008.07.31. 19:42:46

Számomra a poén nem volt sértő, bűr a hitéleti kérdésekkel mindig vigyázni kell. A misével kapcsolatban még kérdéses, valóban mi is lesz. A program közös miseként fogalmaz, a szervezők ökomenikus istentiszteletet terveztek... Majd meglátjuk, mi lesz. :)
süti beállítások módosítása