HTML

Karácsonyi ülés Hatvanban

2008.12.18. 22:49 :: Oroján Sándor

Ebben az évben utoljára ülésezett a hatvani képviselő testület csütörtökön. Habár az év utolsó ülései általában ünnepi hangulatban telnek, pár előterjesztés, néhány szócsata miatt ez alkalommal rendhagyó ünnepi ülés volt, vagyis olyan, amilyen az összes többi...

Mindenekelőtt a két ülés közt eltelt időszakról számolt be polgármesterünk. November 27-e óta 19 nap telt el, a polgármester írásos beszámolójában mindösszesen 8 napról tett említést, amiből kettőt szabadsággal töltött. Hogy mit csinált a maradék 11-ben, én megkérdeztem. Közölte, hogy a beszámolót még múlt héten, pénteken (12-én) írta. Itt nem bírtam ki szólás nélkül, a beszámoló kelte 16-a, mi pedig ennek megfelelően tegnap, 17-én kaptuk meg a pótanyagokkal együtt. Erre tényleg begurult, kikérte magának, hogy közbeszóljak (habár csak tényekkel hoztam zavarba). A parlamentben saját magával, frakciótársaival már nyilván elnézőbb, ahogy az ülés során az alpolgármesterével is.

Szólj hozzá!

Interjú a Kémlelőnek

2008.12.15. 12:03 :: Oroján Sándor

A múlt héten jelent meg a BME Vegyész- és Biomérnöki Karának hallgatói lapja, a Kémlelő. Benne olvasható egy interjú, amit egy kedves barátom csinált brüsszeli kinttartózkodásomról.

 

3 komment

süti beállítások módosítása