HTML

ZoomTV - kommentár nélkül

2009.01.28. 12:08 :: Oroján Sándor

"Az évvégi interpellációdömpingben az ellenzék komolytalanságának bizonyítékaként sokszor elhangzott dj-vizsgás kérdés mégsem baromság! A Magyar Lemezlovasok Egyesülete szerint ugyanis tényleg itt lenne az ideje újra szabályozni, ki lehet dj. Azt mondják, nagyon felhígult a szakma és ez az igazi lemezlovasok renoméját rontja. Az egyesület Nyitrai Zsolt fideszes képviselőhöz fordult, ebből lett a "Bárki lehet dj?" témájú interpelláció. A mostani szabályozás szerint: igen, bárki lehet. Nyitrai képviselő úr ezért egy jövő hétvégi parti erejéig a pultok mögé áll." A buli részletes meghívója: ITT

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr1908048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2009.01.30. 00:52:23

Ez Sanyi nagy öngól volt ... ilyeneket kellene hanyagolni. Elhiszem, hogy Virágot mindenki meg... , de egy jobboldali politikus ne reklámozza magát ilyen nyíltan prostikkal. -

Oroján Sándor 2009.01.30. 10:03:23

Ezt visszautasítom. Virág éppúgy kiállt a nyilvánosság elé egy szakmai ügyben, mint bármely másik DJ, és nem hiszem, hogy azt kellett volna neki mondani, hogy Kedves Virág, ne gyere, mert jól nézel ki, és kívánnak a pasik. Amédia nyilván rá figyelt emiatt elsősorban, de ez nem feltétlenül baj. A sajttáj nem "politikai jellegű" volt, és nem a Katolikus Rádió számolt be erről, hanem a zoomTv, Index, Blikk, stb... vagyis olyan orgánumok, amelyeket az emberek celebek, bulváros sztorik miatt "fogyasztanak".

Egyébként Virág nagyon kedves, értelmes lány, egyáltalán nem olyan "jófenekűbutaörömlány", amilyennek gondolják az emberek. Mint tudjátok, a sajtómegjelenések tartalmát sokszor megírt forgatókönyvek adják, amibe a celebeknek néha kell a ronda szó, a "hülyevagyok" imázs, mert az érdekes.

Hogy őszinte legyek: Virág élőben sokkal vonzóbb mint a retusált fotókon. És kevés olyan jó mellű lány van, akinek nem a mellére figyelnék beszélgetés közben, de ő közéjük tartozott. :)
süti beállítások módosítása