HTML

Összevonják a középiskolákat

2009.02.26. 21:34 :: Oroján Sándor

A szülők, tanárok, diákok, szakszervezetek és a FIDESZ képviselőinek teljes tiltakozása ellenére a város szocialista és lokálpatrióta képviselői megszavazták a középiskolák összevonását. Egy intézményként működik majd a Bajza, a Damjanich és a Széchenyi.

Az érintettek is leírták, mi is elmondtuk, hogy az összevonás mellett egyetlen szakmai érv sem szól, gazdasági számítás sem készült a jövőre vonatkozóan. Ami várható: pénzelvonás már szeptembertől és alkalmazottak elbocsátása, álláshelyek megszüntetése, ahogyan történt az óvodák és általános iskolák összevonásánál. (ld. ITT)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr28968538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2009.03.03. 18:09:02

Még elpusztítják amit lehet ... az oktatási rendszernek megadják a kegyelemdöfést. -

bunko_jobbos 2009.04.10. 13:12:27

Na, ennek mi a szarértelme van? Költségcsökkentés? Persze, havi 10 Ft-o megtakarítanak, közben meg egy csomó mindet szétvernek. Ezek ehhez értenek maximum:

1. lépés: Évekig nem csinálok semmit, csak kaszálok.
2. lépés: Válság van össze-viszza minden baromságot kipróbálok, hátha lesz valami.


Cakhoz ez olyan, mint a sakk: öt lépéssel előbb kellett volna gondolkodni!
süti beállítások módosítása