HTML

Korábbi SZDSZ-es a Jobbik kampányfőnöke

2009.06.08. 14:57 :: Oroján Sándor

 

"A FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete érdeklődéssel figyeli az Európai Parlamenti választások finisének alakulását. Úgy tűnik, egyes pártok hódmezővásárhelyi szervezetei különös érzékkel választják ki a helyi kampányok irányítóit. Míg 2006-ban Hernádi Gyula szocialista képviselőjelölt kampányfőnöke, Rummel József ismerte be III/III-as múltját, addig most Nagy-György János, a JOBBIK Magyarországért Mozgalom helyi kampányfőnöke szembesítette pártját SZDSZ-es érintettségével, hiszen a 2000-ben tartott időközi önkormányzati választáson e párt színeiben indult képviselőjelöltként. Úgy tűnik, nemcsak a JOBBIK országos, hanem a helyi vezetéséről is kiderült, hogy a kormánypártok közvetlen irányítása alatt állnak.
A FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete ezúton is felhívja a választópolgárok figyelmét, ne hagyják megtéveszteni magukat a június 7-ei választáskor.

Hódmezővásárhely, 2009. június 4.

FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség
Hódmezővásárhelyi Szervezete"
 
Forrás: Fidesz.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr331171579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása