HTML

Új egri Fidelitas elnök

2009.07.08. 17:12 :: Oroján Sándor

Július 7-én tartotta tisztújító ülését a Fidelitas Egri Szervezete. A jelenlévők elnöknek választották Lombeczki Gábort, alelnöknek Berényi Tamást és Szombathy Miklóst. Az egriek sajtóközleményben számoltak be terveikről.
 
A tisztújítás előtt az elnökjelölt a csoport tagjaival egyeztetve készítette el következő egy éves tervét, melyből kiemelte, hogy a FIDESZnek nyújtott aktív segítségen túl a Fidelitas minden hónapban akciókkal, rendezvényekkel igyekszik majd megszólítani az egri fiatalokat.
Lombeczki Gábor elmondta: ősszel nagyszabású tájékoztató kampányba kezdenek a középiskolások és főiskolások körében, amelynek célja, hogy megismertessék a Fidelitast a politika iránt kevésbé fogékony kortársaikkal is. Figyelemre méltó tény, hogy az elmúlt két hónapban 12 fiatal csatlakozott a Fidelitas Egri Szervezetéhez, ami azt mutatja, van igény a kiszámítható, a fiatalok érdekeit valóban szem előtt tartó ifjúsági szervezetre.

Lombeczki Gábor hangsúlyozta: "a Fidelitas felelőssége is, hogy a közéletből kiábrándult fiataloknak megmutassa, van egy politikai közösség, amely elveihez, értékeihez közel tizenhárom éve hű maradt, és képes a fiatalok tisztaságát, idealizmusát, lendületét belevinni a mai, kissé görcsös politikai légkörbe."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr261234567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása