HTML

13 éves a Fidelitas

2009.11.30. 12:20 :: Oroján Sándor

Szombaton, Budapesten ünnepelte 13 éves születésnapját Közép-Európa legnagyobb politikai ifjúsági szervezete, a Fidelitas. A rendezvényen megjelentek a Fidelitas seniorjai, alapítói, köztük Gyürk András és Hegedűs Zoltán is.

A buliban vetítették le először a Fidelitas friss videóját arról, milyen a valódi Fidelitas életérzés. Hát volt röhögés... :)

Andrással és Zolival beszélgettünk, miközben észrevettük a paparazzót. Megpróbáltuk demostrálni lassan évtizedes barátságunkat egy fénykép erejéig, ami a fent megtekinthető formában, megérzésem szerint, kissé erőltetettre sikerült.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr11562926

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csökkenő férőhelyek az egyetemen és vár a Fidelitas! 2009.12.08. 23:42:50

A Fidelitasnál próbálják megfejteni mi bassza a csőrüket a középiskolásoknak, és akkor azt kell nekik mondani. Erre azért van szükség, mert a közigazgatásba készül távozni a Fidelitasosok zöme. Azokat pótolni kell. Az Egyenlítő tv hangfelvétel szerint ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása