HTML

Most sincs megoldás a Kölcseyre

2009.01.29. 22:19 :: Oroján Sándor

Évek óta húzódik a Kölcsey utca lakóinak kálváriája a hatvani önkormányzattal. Mint ismert, a Kölcsey Fernc utca mentén helyezkedik el Hatvan Ipari Parkja, így az utcában egymást érik a kamionok, a Bosch műszakváltásai során pedig olyan zsúfolt a Kölcsey, hogy a Hungária körút mentén szocializálódottak is elképednének rajta.



Nagyobb térképre váltás

 

5 komment

ZoomTV - kommentár nélkül

2009.01.28. 12:08 :: Oroján Sándor

"Az évvégi interpellációdömpingben az ellenzék komolytalanságának bizonyítékaként sokszor elhangzott dj-vizsgás kérdés mégsem baromság! A Magyar Lemezlovasok Egyesülete szerint ugyanis tényleg itt lenne az ideje újra szabályozni, ki lehet dj. Azt mondják, nagyon felhígult a szakma és ez az igazi lemezlovasok renoméját rontja. Az egyesület Nyitrai Zsolt fideszes képviselőhöz fordult, ebből lett a "Bárki lehet dj?" témájú interpelláció. A mostani szabályozás szerint: igen, bárki lehet. Nyitrai képviselő úr ezért egy jövő hétvégi parti erejéig a pultok mögé áll." A buli részletes meghívója: ITT

2 komment

DJs at Work

2009.01.27. 16:51 :: Oroján Sándor

A Moulin Rougeban tartott közös sajtótájékoztatót Magyarország több ismert lemezlovasa és Nyitrai Zsolt, országgyűlési képviselő. Bejelentették: jótékonysági célú DJ Találkozóra (Magyar DJ Válogatott Party) kerül sor február 6-án, péntek este 9 órától Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb klubjában, a Studioban, melynek bevételét a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára ajánlja fel a szervező DJ Szövetség. A Hajógyári Szigeten együtt lépnek fel a hazai klubélet sztárjai, és a sztár DJ-k mellett beáll a pultba Nyitrai Zsolt is.


Összefogtak

A rendhagyó eseményre a lemezlovas szakma elismerése, a DJ-k kötelező szakmai képzésének újbóli bevezetése kapcsán kialakult társadalmi vita apropóján kerül sor. A közel 500 tagot számláló DJ Szövetség szeretné elérni, hogy a DJ-k szakmai munkáját ismerje el a kormányzat, ennek érdekében összefogtak Magyarország legismertebb lemezlovasai, és együtt zenélnek egy éjszakán át.


Vynil Pushers

 


Voksán Virággal

 


Spigiboy, aki majd megtanítja DJ Nyitrait keverni...

 

Mint ismert, Nyitrai Zsolt decemberben írásbeli kérdéssel fordult a DJ-k kötelező szakmai képzését 2006-ban eltörlő Gazdasági és Közlekedési Minisztérium vezetőjéhez, Bajnai Gordonhoz. A Miniszter elutasító válasza kapcsán nemrég Budai Bernadett, kormányszóvivő élcelődött a FIDESZ képviselőjével, mondván „Nyitrai Úr, Ön is lehet lemezlovas”.

 

A Legnagyobb Magyar DJ Találkozó fellépői, a szervező DJ Szövetség és Nyitrai Zsolt ezzel a soha nem látott méretű, sztár DJ-k tömegét felvonultató jótékonysági bulival kívánják felhívni a figyelmet a DJ-k és a hazai szórakoztatóipar számára fontos kérdésre, ezzel közösen állnak ki a DJ-k kötelező szakmai képzése mellett.
 
A fellépők listája folyamatosan bővül. Ld.: ITT
 
Nagy élmény volt ennyi DJ-vel találkozni, és részt venni a tájékoztató tervezésében, szervezésében. Azt gondolom, hogy az ilyen események mutatják meg leginkább a FIDESZ fiatalos oldalát és azt a szakmai, civil összefogást, amelyik világosan körvonalazódik. Bevallom őszintén, amíg nem ismertem meg a DJ Szövetség álláspontját a kérdésben, én sem támogattam volna egy kötelező szakmai képzést vagy vizsgáztatást a DJ-k számára. Főleg azért nem, mert a régi vizsgáról csak rosszat hallottam az ismerőseimtől. Ma megfogadtam: ha a DJ-k összefogásának eredménye lesz, és bevezetik a DJ-k színvonalas szakmai képzését, azt DJ Ara-Yan is el fogja végezni. :)

2 komment

süti beállítások módosítása