HTML

Kínos helyzetben a Jobbik jelöltje

2010.03.06. 19:56 :: Oroján Sándor

Kínos üzleti kapcsolatok a hatvani választókerület Jobbik jelöltjénél, derül ki a kiszivárgott felvételből:

Sneider: Ti nem fogadjátok el Nyújtó Zsolt személyét.

Czeglédi: Persze hogy nem, amikor üzlettársa ennek, aki a kórházat privatizálta….Nem érted Tamás, ha ilyen emberek jönnek, nem szavaznak ránk.

Sneider: Nyújtó Zsolt átment ugye a megyei meghallgatáson, átment az országos meghallgatáson, majd átment az országos elnökségnek a döntésén. Háromszorosan mindenki teljesen tisztába volt vele, hogy Nyújtó Zsoltnak milyen kapcsolatai vannak, milyen üzletei vannak. Átgondolták, stb., meg lett tárgyalva.

Czeglédi: Tehát Vona Gábor, Szabó Gábor, mindenki tudta, hogy ennek a… aki kiprivatizálta a kórházat, annak a…?

Sneider: Mindenki. Pontosan.

Sneider elmondta, olyan komoly problémát jelentettek az ilyesfajta támadások, hogy a Jobbik elnöksége decemberben e-mail üzenetekben írta meg: "aki nem ért egyet a képviselőjelöltek személyével, az a Jobbikból törlendő tag…tehát aki most Nyújtó Zsoltot támadja, az magát kizárja a Jobbikból."

Teljes cikk a hatvanonline-on: http://www.hatvanonline.hu/201003061000/Hirek/Hatvan/Nyujto-uzleti-kapcsolatai-is-szemet-szurtak.html

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr551814553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktus 2010.03.06. 22:06:29

Dr. Nyujtó Zsolt Heves megye 4. Vk. képviselőjelöltje rendelkezik közös céggel a gyöngyösi kórház privatizálójával csak éppen az egy csokibolt. Kollégák voltak anno, és együtt kezdték el a bonbonáriumot. Ez mióta szörnyű bűn?
Dr. Nyujtó Zsolt a hatvani kórház egyik elismert orvosa, aki naponta küzd az emberekért.

Kedves Sándor kezdjük el boncolgatni Szabó Zsolt gazdasági ügyleteit? ki nem fizetett gazdálkodók stb. ? offshore cégek a konzervgyár körül.
Nem is beszélve a gyöngyösi pszichés kezeléseket ...

Jobban jár mindenki, ha nem kezdük mocskos kampányba. Téged különösen tisztellek, ha még téged indít a Fidesz azt mondom egy jó jelöltet találtak küzdjünk érte, de Szabó Zsoltival nem nagyon kellene 'ugrálni'.

Oroján Sándor 2010.03.06. 23:55:56

Ne kezdjünk mocskos kampányba?

"Húsz évet a húsz évért". "Politikusbűnözők".

Ezek a Jobbik szlogenjei. Én is politikusbűnöző vagyok? Vagy talán Orbán Viktor, Rogán Antal vagy Nyitrai Zsolt az? És Nyujtó Zsolt? Az elmúlt húsz év sem mosandó össze, hacsak nem Gyurcsány és az MSZP retorikáját akarja valaki átvenni, hogy maszatolja a felelősséget. Ezek szlogenként legalább annyit ártanak a közéletnek mint a szocialista hazugságok. Csak a rövid távú népszerűségért ilyen aljas szlogenekkel kampányolni nagy bűn a magyar nemzet ellen. Az aljasság különösen fáj, ha egyébként magukat kereszténynek, magyarnak valló emberektől jön. Mert én is az vagyok. És politikus, nem bűnöző.

Viktus 2010.03.07. 01:06:18

@Oroján Sándor:

Te semmiképpen sem Sanyi. Olyanokból kellene minnél több a Fideszben mint te. A Szinyeiket, Szabó Zsoltikat háttérbe szorítani, erről szól a politikusbűnözés, mert ezek az emberek vitték oda az országot ahol most tart. Ráadásul itt helyben a Berényi klánt is a Fidesz tolta be oda ahol van.
Orbán Viktor, Rogán Antal vagy Nyitrai Zsolt jó emberek csak a közegük nem megfelelő.
A Fideszben sok jó magyar ember van.

Oroján Sándor 2010.03.07. 15:21:18

Biztos van hiba a humánpolitikánkban, viszont Szinyei Andrást, Szabó Zsoltot én nem tartom felelősnek azért, hogy országunk ide jutott. Azért a szocialisták felelősek, ők voltak kormányon, és zavar, ha a felelősséget az ellenzék felé is maszatolják.

Wickey78 2010.03.07. 16:34:21

Az első kérdésem az lenne valójában hogyan is szivárgott ki két ember privát beszélgetése?
És miért pont Dr. Nyujtó Zsoltot kell támadni?/Aki a kiszedést megírta legalább a nevek helyességéről tájékozódhatna , mert nem Nyújtó hanem Nyujtó /
Kedves Sándor ! Van egy nagyon jó mondás kinek nem inge , nem veszi magára.Ha ön saját magát politikusbűnözőnek tartja akkor magára veszi ezt a bizonyos inget , ha nem akkor nem . Ön a hosszú pályafutása alatt már bizonyára sok tapasztalatot szerzett az élet minden területén , gondolok itt a több tíz - húsz -netán harminc órás műszakok egybeni letöltésére.
Dr.Nyujtó Zsolttal kapcsolatos probléma az is , hogy üzlettársa a gyöngyösi Kórházat privatizáló cég tulajdonosának? Tudtommal ez egy korábbi kapcsolat hosszú évekre visszamenőleg , és valóban üzlettársak .Hatvanban lévő bonbonos-csokoládés-kávés üzletükben , de a gyöngyösi kórházhoz mi köze van ? Közben pedig a konkurenciánál dolgozik? Hihi. Ez is egy nevetséges vádaskodás. De legalább el lehet terelni a magyar ember gondolatait a valós problémák irányából?
A mocskolódás és kavarás helyett a valós problémákkal kellene foglalkozni.Valószínűleg sokkal nagyobb lenne az ön olvasottsága is , ha olyan problémákkal foglalkozna mint : Kórház ügye - marad -e itt hatvanban kórház , megfelelő betegellátással ? Az iskolák helyzete , az uszoda silány megépítése , az évtizedek óta készülő buszpályaudvar.Mit készül Fidesz ezekben az ügyekben tenni ? Tájékoztatják esetleg a lakosságot az őket érintő problémákról?
Sorolhatnám ezeket a dolgokat reggelig is , de nem teszem.Az embereket ezek a dolgok érdekelnék.Próbáljon meg ön is ezekre a dolgokra koncentrálni.Tiszteletem.

Elva 2010.03.08. 10:17:22

Ez vicces! Freili Géza igazgató úr és a doktor úr cukorkaüzlete biztos ártatlan dolog, nem úgy ami a kapcsolatokat illeti.
Egy érdekkör, jó barátság, veresegyházi lakóhely, mégis minket akar képviselni a cukrosbácsi? Viktus!Nem gondolod komolyan, hogy ez bárkinél is jobb lehet, azok közül, akik a városban élnek és itt is akarnak élni!?

Oroján Sándor 2010.03.08. 11:39:08

A dőlt betűvel szedett rész, benne "Nyújtó" Zsolttal idézet. Ne engem tessék froclizni, nem most jöttem le a falvédőről.

Szerintem a lakosságot nem kell "tájékoztatni" az őket érintő problémákról, mert az őket egyébként is érinti. :)

Ha figyelmesen olvassa blogomat, és nem csak azért jön, hogy a Jobbiknak kampányoljon, láthatja, hogy "oktatás" és "egészségügy" címszavak alatt már évek óta foglalkozom az Ön által említett problémákkal.

Lópiczi Gáspár 2010.03.08. 21:10:58

Drága Oroján Úr!
Mint már Wickey78 nevű kommentet hagyó olvasó megírta volt régi alapszabály, hogy KINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA!!! Mármint a froclizást! Bár nem tudom, önt melyik mondat aggasztja, de ha mégis "megtalálta" lelkét valamelyik mondat, akkor bizonyára elgondolkodott a dolgokon. Azt, hogy valaki kampányol-e a kommentjében valamelyik pártnak, kiváltképp a Jobbiknak, az az Ön oldalán, blogjában sehol sincs tiltva! Csodálkozik, hogy nem más pártnak kampányol valaki??? Miért??? Ön szerint egy (éh-)bérből és fizetésből élő embernek, akinek netán még van lakása/háza persze 20-25 évnyi hitelre és mellette vállalt gyermeket, mert ugye ezért (is) élünk, szóval Ön szerint miért nem kampányol mondjuk bármelyik másik pártnak??? Mert hála az előző 20 évnek tönkretették az országot, eltűntettk mindazt, amit dédapáink, nagyapáink megteremtettek, tönkrement a gazdaság, az ipar, az OKTATÁS!!!, az Egészségügy és sajnos ezzel együtt széthullott a társadalom java része! Most kezd egy picit ébredni az emberiség elnyomott, mély álmából, egyre többen kezdik merni felvállalni politikai nézeteiket, hovatartozásukat, és egyre többen merik, merjük kimondani azt, hogy ELÉG VOLT!
Nem gondolom, hogy fenn kell akadni a Nyujtó doktor kapcsolatrendszerén, mert akkor ilyen alapon fenn akadhatnánk a jelenlegi vezetés és az ellenzéki párt kapcsolatrendszerén is! Talán ha mindenki szétnézne a saját háza táján, akkor több lenne a "TISZTA UDVAR RENDES HÁZ"! Elég szánalmas, hogy más "fogást" nem sikerült találni rajta, csak ezt. Számomra ez silány, gyerekes, óvodás módszer. Amolyan "megmondalak anyukámnak" és még a "hajadat is meghúzom" féle. Nem éppen méltó viselkedés senkitől! De ha már itt tartunk, hallottunk már híreket felröppenni a városban nagynevű politikus magánlátogatásáról városunk atyjánál...Boncolgassuk ezt a kapcsolatrendszert is? Mert ugye nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Elva drága! Az, hogy ki hol lakik, az mit számít??? Neked nem mindegy, hogy Mátrafüred vagy Veresegyház??? Nyujtó doktor és nem a cukrosbácsi!!! legalább az emberekért itt dolgozik! Veresegyházáról járhatna Pestre is dolgozni, vagy Kerepestarcsára, vagy bárhova. De nem jár. Ő idestova 15-20 éve Hatvanba jár! Érted is, meg értem is. Mert bármikor oda kerülhetsz, hisz ez ellen senki nincs bebiztosítva! Ő legalább "belülről" ismeri a város egyik hatalmas és a lakosságát mélyen érintő problémaforrást, a KÓRHÁZAT!
Tiszteletem!

Elva 2010.03.08. 22:19:42

Neki nem mindegy! Sok a fóka, kevés az eszkimó! Bpesten és környékén nincs igény rá.
"az emberekért itt dolgozik!", "érted is, meg értem is." Na én nem értem: azt hirdeti ne legyen álláshalmozás!? Hogy van ez?
Akkor most hozzá kerülhetek majd, vagy sem?
Véleményem tömören: Jó orvosból kevés, pocsék populista politikusból sok van az országban! Támogatom a régi mondást: Valóban maradjon a kaptafánál!
Más: Freili, Hospi, Érsekék és mindenki csak a javunkat akarta és akarja! (Ne adjuk oda!)A problémákat belülről ismeri ez az üzleti kör, ezt nem vitatom! Sőt!

Oroján Sándor 2010.03.09. 09:25:20

A Jobbik "húsz évet a húsz évért" szlogenje azt sugallja, mindenki egyaránt felelős a kialakult helyzetért. És hogy ezért börtönben a helye minden politikusnak, akarom mondani politikusbűnözőnek. Ezzel nem értek egyet, mert Gyurcsány módjára maszatolja a felelősséget csak azért, hogy az emberek ne a kormányképes Fideszt, hanem a nyíltan ellenzékbe készülő (annak mi értelme van?) Jobbikra szavazzanak.
Az ország helyzetén nem változtatott a 3 EP-képviselő sem. Morvai Krisztina óta sem változott semmi. Humbug volt az összes szlogen, az összes hamis ígéret.
Egy 10-20%-os ellenzéki párttól sem fog változni semmi. Legfeljebb a Parlamentben is felszólalnak majd azok, akik most csak lakossági fórumokon. Szakértelem nuku, kormányzóképesség nuku, csak a szöveg van, ami a kiábrándult emberekre hat. És óriási bűn, hogy mindez párosul egy felelősséget maszatoló, apátiát növelő szlogencsokorral.

Elva 2010.03.09. 22:37:53

@Oroján Sándor: igazad van!Számoljatok!
Az összes egyéni mandátumot elviszi a Fidesz! Ahol az első fordulóban nem, ott a bennmaradó három közül a legtöbb szavazatot elérőre szavaznak majd a másodikban!
A listán elért 15-20 % kb db-ban ennyi mandátumot jelent majd! Ilyen a választási rendszer.
Max ennyi szalonképes embere van, ha van ma a Jobbiknak! Nem hülye Vona, se Morvai tudják ezt, de mindenki mást hülyének néznek! Ha csak az MSZP-vel vissza nem lépnek egymás javára, ez lesz a szép jövő áprilisban! Számolj és ébredj magyar!
süti beállítások módosítása