HTML

Még 42 óra...

2010.04.09. 12:12 :: Oroján Sándor

Csütörtökön Kálban, Herman István kampányirodáján segítettünk heten, a Fidelitas Heves Megyei Kampánycsapattal. Este Budaörsről újabb erősítést kaptunk, Dohány Csaba barátom érkezett meg ötödmagával, hogy az otthoni munka elvégzése után segítsen nekünk, a hevesi nehéz terepen.


indulunk standolni


Ez Habis László szórólapja - vágod?


Itt az idő


Ezt látták az autósok

Délelőtt standoltunk Egerben, és a sétáló utca végén tartottunk "ITT AZ IDŐ" táblákat az autósoknak. Pár méterrel arébb a jobbikosok csinálták ugyanezt jóval kisebb népszerűségnek örvendve, bár náluk a maffiózós telefonbeszélgetésekről elhíresünk Sneider Tamás országos alelnök is részt vett a munkában.


Pózolj táblával


Kedves szimpatizáns

 

Délután a csapat tagjai a Recsken, Parádon, Szarvaskőn végeznek munkát, estefelé Egerben segítünk be a helyi Fidelitas tagjainak, majd éjfélkor Gyöngyösön zárjuk az első forduló előtti kampányt egy plakátolással.


Rákészülünk a másnapra

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr991906973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktus 2010.04.09. 23:24:17

Ideje volt a Gyurcsányos pulóvert lecserélni :P

Oroján Sándor 2010.04.10. 12:53:44

Este még hordtam a plakátoláshoz, mert hideg volt... :)

Egyébként szeretem a piros színt, szívesen hordom, mindenféle politikai üzenetek nélkül. Végülis a hollandok se hagyták abba a tulipántermesztést az UD Zrt. botrány miatt...

Viktus 2010.04.10. 16:54:02

@Oroján Sándor:

UD Zrt. botrány nem volt csak egy leendő börtönlakó menyecske magánakciója.
süti beállítások módosítása