HTML

Retusáló versenyt hirdet a Fidelitas

2010.09.21. 14:35 :: Oroján Sándor

Retusáló versenyt indít a Fidelitas a kreatív fiatalok számára, amelynek fődíja egy iPod shuffle!

A 100 apró trükk után már a saját szemünknek sem hihetünk, ha szocialista plakátot látunk az utcán. Az alábbi kép egy szórólapot és egy plakátot tartalmaz Nagy Istvánról, az MSZP egri polgármester-jelöltjéről. Van valami furcsa a jobb oldali képen? Igen: eltűnt az aranyszínű óra. Az "Egri LEADER-királyt" így próbálják meg szimpatikusabbá tenni az MSZP retusáló bajnokai. De vajon, elég-e mindez a győzelemhez? Megtettek-e mindent azért, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a fotóból és Nagy Istvánból? Vagy másfajta öltönyben jobban mutatna? Esetleg egy új séró segítene? Döntsd el te! 

   

 

 

Retusáld te is Nagy István szórólapját, próbáld minél szimpatikusabbá tenni őt a vizuális manipuláció eszközeivel, és nyerj tőlünk egy iPodot! A retusálandó képet IDE kattintva megnyithatod és letöltheted!
Küldd be a Nagy Istvánról készült szórólap általad retusált mását az 
info@heves.fidelitas.hu -ra szeptember 26-ig!
A legjobb (és szalonképes) alkotásokat közzétesszük a Fidelitas Heves megyei honlapján, a szerencsés nyertest pedig e-mailben értesítjük szeptember 27-én.

Amennyiben szeretnéd, hogy alkotásodat ne névtelen alkotó műveként szerepeltessük a honlapon, küldd el nevedet vagy alkotói álnevedet is a kép mellé.

Jó munkát kíván a Fidelitas!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr662312538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása