HTML

Előszilveszter a Club Prestigeben

2010.12.21. 09:29 :: Oroján Sándor

fidelitas.hu: December 29-én, szerdán este 21 órakor, kizárólag a Fidelitas vendégei számára nyitja meg kapuit Budapest exkluzív szórakozóhelye, a Club Prestige (http://www.clubprestige.hu). Itt az idő, hogy közösen ünnepeljük meg az elmúlt év sikereit, és ismét együtt bulizzunk át egy felejthetetlen éjszakát.

"Az előszilveszteri buli a Fidelitas évekig nagy sikerű rendezvénye volt, ezért a Fidelitas elnökével, Ágh Péterrel és budapesti elnökével, Böröcz Lászlóval együtt úgy döntöttünk, idén újra megtartjuk" – mondta el honlapunknak Oroján Sándor, a Fidelitas Országos Választmányának alelnöke, az esemény főszervezője.

Ezúttal a Fidelitas számára új helyszínen bulizunk: az egyéves Club Prestige Budapest egyik legelegánsabb szórakozóhelye. A klub a II. kerületben, a Tölgyfa utca 1-3. szám alatt található, legkönnyebben a  4-6-os villamossal, a Margit-híd budai hídfőjétől megközelíthető.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr562529638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása