HTML

Operatív alelnökség (+video)

2011.07.18. 17:50 :: Oroján Sándor

Ágh Péter elnök első, hivatalos útja Egerbe vezetett, ahol sajtótájékoztatót tartottunk a tegnapi Kongresszusról. Péter beszélt a Fidelitas szerepéről, a következő két év teendőiről, és egyben felkért, hogy operatív alelnökként dolgozzam a szervezetben.

A Fidelitas alapszabálya szerint tegnap 16 alelnököt választott soraiból a tagság, belőlük hármat az elnök javaslatára operatív alelnöknek is megválaszt az elnökség első ülésén. A operatív elnökség célja, hogy a sok alelnökös rendszerben legyen egy gyors döntésekre, mindennapos munkavégzésre is alkalmas, szűkebb testület.

A tegnapi alelnökké választás megtiszteltetés és bizalom a tagságtól, Péter mai felkérése pedig ugyanez az üzenet a már megválasztott elnöktől, ami nagyon sokat jelent számomra. A tegnapi eredményre végül egy pohár egri csillaggal koccintottunk a Bikavér Borházban tartott sajtótájékoztatón, az egri borászok új cuvéeje ugyanis nagy megbecsülésnek örvend a fidelitasos körökben is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr23077602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása