HTML

Se veled, se nélküled, "Fletó"

2009.03.29. 01:20 :: Oroján Sándor

Egy szocialista ismerősömmel beszélgettem ma este. Szerinte itt a vége. Szerinte ma egy afféle politikai "se veled se nélküled állapot jött létre". Bár a bor mellett kicsit zavaros volt a hasonlat, hogy a szocialista szavók szeretik is Gyurcsányt, de vele sem megy meg nélküle sem, mondtam: nekem leginkább "micsoda éjjel és micsoda érzés". Küldöm szeretettel Gyurcsánynak és a megérzésem szerint történelmi bukást megélő MSZP-nek. Ma saját bevallásuk szerint is ezt érzik...


 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr31032320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Safringer 2009.03.31. 11:21:57

Bajnai Gordon sajt-tájékoztatója valamikor tegnap délelőtt volt. Még delet se harangoztak, a hatvani buszmegállóban már hallható volt az új giga-vonós-zenekari felállásról: Tízmillió nagybőgőhöz prímásnak nem nagyon lesz jó egy Gordonka! :)

heredforum.freeblog.hu/archives/2009/03/31/Uj_hang/

lkdnp.freeblog.hu/archives/2009/03/31/Idoszeru/

süti beállítások módosítása