HTML

Papírjuk van a parkolási Káoszról

2008.01.17. 21:47 :: Oroján Sándor

A mai rendkívüli testületi ülésen ismét változtattak a parkolási rendszeren.

Az egyik mósosítás örvendetes, amint azt már korábban megírtam, a minimálisan megváltható időtartam fél órára csökkent, díja 70 Ft.
A másik módosítás adminisztratív jellegű, azért volt rá szükség, mert a szocialisták egy már nem létező utcában is bevezették a parkolási díjat. A terület ma a Kossuth tér részét képezi. :)

A napirend elején kértem, vonjuk vissza az egész rendeletet úgy, ahogy van, és gondolkodjunk el másik megoldáson - esetleg az Európai Modellen -, ezt zsigerből elutasították.
Mivel a FIDESZ a teljes rendszert és bevezetésének módját következetesen elutasítja, ismét nemmel szavaztunk, habár a jelenlegi rendszer szerintünk is kevésbé rossz mint az előző - de még mindig kritikán aluli.

Az ülés jegyzőkönyvének elkészülte után a hazugságok rovat újabb szereplőkkel, velős eszmefuttatásokkal bővül majd - addig azonban várnotok kell, egyik "klasszikust" sem szeretném megsérteni azzal, hogy ponttlanul idézek tőle.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr75301455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása