HTML

Pályázat

2008.02.12. 19:00 :: Oroján Sándor

A mai nap egy pályázati kiírás megtételére serkentett. :)

Pályázók köre: szocialisták.

Pályázat tárgya: mutassa ki minél demagógabb módon azt, hogy:
  • 2006-ban valóban dübörgött a gazdaság
  • 2006. január 1. és 2008. február 12. között nem nőtt a lakossági gáz ára
  • megindult az 1000 milliárdos vasútkorszerűsítési program
  • nem kell receptfelírásért díjat fizetni
  • ingyen van a jogosítvány megszerzése
  • amit megígértek, azt megcsinálták
  • Hatvanban nem vonnak ki forrást az oktatásból
Az utolsó kategória győztese Érsek Zsolt Polgármester Úr, mai nyilatkozatával (ld. cikk)

A többi kategóriában lehet beküldeni a pályázatokat fényképes önéletrajzzal. Pályázata beadásával a pályázó vállalja, hogy sikeres elbírálás esetén felkerül az esetlegesen újrainduló www.szanalmas.hu -ra. :))

A pályázat beadásának határideje: korlátlan.

Hajrá szocialisták!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr9336664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fáraó 2008.02.12. 20:46:43

Jó látni, hogy a humor is helyet kap az oldalon:)
Bár inkább annak örülhetnénk, hogy a pontokba szedett dolgok megvalósulnak

menetszél 2008.02.12. 22:07:46

Most tévedtem erre az oldalra. Gratulálok az ötlethez és kezdeményezéshez, mert a jövő tényleg a világhálóban van. Én még fiatal (19) lakos vagyok, de már csak internetes sajtót olvasok, hozzáteszem azt rendszeresen, alapvetően abból tájékozódom. 1 jótanács, azért ne feledkezzen meg a képviselő úr az idősebb generációkról, mindenképpen juttasa el szegény nagyanyámékhoz is ezeket az adatokat. Tájékoztassa őket is rendszeresen valamilyen formában arról, hogy mi megy ebben a városban.

A minap akadt egy kis problémám és őszintén úgy érzem, hogy jogos a felháborodásom. Volt egy kis mandulagyulladásom és visszarendelt az orvos kontorollra. Persze, első az egészség. bementem a rendelőbe, kiálltam a sort megkocogtatta a lapockámat és mondta minden rendben. Mindez max 1 percet vett igénybe abból is öltöztem egy felet. Erre én fogtam a holmimat és nagy lendülettel nekiindultam a kijáratnak. Erre ő. Nana fiacskám, 300Ft. Hopáá, azt hittem, hogy ezt megúszhatom. Ezért? Kinnt áll a sor, mindenki a doktorra vár és mi azzal töltjük a rendelési időt, hogy megvárjuk míg szépen lassan kinyomja a nyugtát(megnyugtam...) a gép és sikerül közben felválltani a nálam lévő kétezrest. Na de tényleg! Ezt miért kell?

Tibicsoki 2008.02.13. 23:23:35

Értem a problémádat menetszél, de legalább nem érezted úgy, hogy hálapénzt kell adjál :D A céljukat ezzel elérték a szocik, nyugodt lelkiismerettel mentél haza és nem azt kalkuláltad, hogy mennyit adtál és mennyit kellett/illett volna, vagy hogytúl sok e az amit adtál. És még az orvos lelkiismerete is tiszta maradt, hogy nem fogadott el túl sokat

Nagy Vuk 2008.02.15. 19:48:36

Ezzel a "forráskivonással" jól beégett kedves sanyika!

Ragtapasz 2008.02.16. 10:58:53


Sokan nem látják az érme másik oldalát.
nagyon sok támogatást elvettek az orvosoktól, cserébe kapták ezt a 300 forintos rendszert , amelytől szenved mind orvos, mind beteg.
NEm arra értem, hogy fizetni kell, mert az elérte a célját, de a szisztéma valami katasztrófa. Ennek a rendszernek a bevezetését meg kellett volna előznie valamilyen normális számítógépes adatbázis létrehozása, amely tajkártyás fizetést tenne lehetővé,jópár Eu országban átalányt fizetnek,vagy bármi más megoldás, de ez szerintem a legrosszabb. 3x annyi időbe kerül az adminisztráció ,mint a diagnózis. Egyszerűen abszurd.
süti beállítások módosítása