HTML

Csapatépítő csocsóverseny Parádon (+képek)

2009.11.03. 17:13 :: Oroján Sándor

Október 31-én, a Parádé Sörözőben rendezett "Töklámpás Csocsópartyt" a Fidelitas. A parádi lányok nagyon kitettek magukért, hogy a több mint harminc, megyéből érkező fidelitasos jól érezze magát. Több helyi vállalkozó támogatásával jött létre a hosszú ideje legsikeresebb megyei csapatépítő rendezvény. A szervezők hidegtállal és gyönyörűen dekorált teremmel várták a megyéből, elsősorban Apcról, Egerből és Pétervásáráról érkező tagokat egy házi csocsóversenyre és azt követő bulira. A szerény hangosítást Lestyán "DJ Papas" Balázsnak köszönhettük, aki az országos Nyári Táborok hangulatáthoz is hozzájárul technikájával, szívével-lelkével.

A házigazdák jónéhány töklámpást is kifaragtak, éjfélkor pedig pezsgővel koccintottunk mindannyiunk egészségére, és arra, hogy minél hamarabb jöjjön már el az új év, és a választás... :)

Egyébként a Csocsóversenyt a Parádi Izzadás csapata nyerte, a rendkívül értékes díjakat, a gravírozott üvegkristályt és vázákat pedig Mata Pál, helyi kézműves készítette. Azt hiszem, a megyei Fidelitas az utóbbi évek legjobb csapatépítő rendezvényén van túl, a parádi csoport, élén az elnök Gáspár Évával pedig minden elismerést megérdemel a kiváló szervezésért.

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr771496247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamararara · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.06. 12:01:24

Kúl este lehetett. Mi is kedveljük a teamingeket..:
süti beállítások módosítása