HTML

Itt az idő

2011.07.14. 11:15 :: Oroján Sándor

Ez a hétvége fontos időszak a Fidelitas életében, hiszen ismét elnököt és alelnököket választunk. A debreceni Kongresszusra a szervezők hónapok óta lázasan készülnek, Kérdő Zsuzsa és társai  nagyon színvonalas rendezvényt ígérnek a küldötteknek valamint a Kongresszus vendégeinek.

Én bevallom, picit izgulok. 11 éve vagyok a Fidelitas tagja, és ez az első olyan alkalom, hogy több száz küldött bizalmát, támogatását kérem, hogy a szervezet alelnöke lehessek. Annak a szervezetnek, amelyiknek tagjaként gyerekkorom óta a legjobb nyári táborokat, szülinapi és szilveszteri partykat köszönhetem.
Apropó: szombat este egy lufizással, fallabdával, megnyitó beszéddel összekötött bizarr buli lesz a Fontanaban, ahol egy pohár rozéfröccs mellett minden érdeklődőnek szívesen beszámolok alelnöki terveimről. Vasárnap pedig szavazzatok rám, és egyben sok sikert kívánok jelöltársaimnak is. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr73065501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása