HTML

Lebukott a szervezett kommentező

2008.06.06. 21:34 :: Oroján Sándor

Egyik kommentezőnk rendkívül elővigyázatlan volt, és lelepleződött. "gondolkodó" rendszeresen magázó formában ír, "érdeklődő" pedig tegeződik, és azt állítja velem egy idős. "gondolkodó" 4-e óta nem ír, azóta jelent meg "érdeklődő", és kommentezik nagyjából azonos időpontban mint eddig "gondolkodó". Persze ennél látványosabb egybeesés is van: mindkettő ugyanazt az e-mail címet használja (ezt adminként látom), ez véletlen aligha lehet. Egyszerűen elfelejthetett váltani szegény, vagy nem tudta, hogy adminként ez látható.
"gondolkodó" február óta jelent meg nálunk, és azóta rendszeresen utánajár a dolgoknak. És persze felháborodik, hogy miért nem reagálok a "kérdéseire".
Tudjuk, hogy a Gyurcsány-blog baráti kommentezői is így szerveződnek... Megtisztelő, hogy ez az oldal is megér egy beszervezett véleményalkotót...

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr95507455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gondolkodó 2008.06.07. 03:22:54

Itt van gondolkodó:). Üdv mindenkinek. Vagy valaki más vagyok, esetleg szervezett kommentező? Na mindegy. Állították már, hogy vukk ugyanaz, mint sivatagi sas, ill. sok mindent vélt itt felfedezni Sándor, ill. hű fegyverhordozói, de ... Szóval mindegy, ez egy blog. Örülök Sándor, hogy ilyen aktív, lehetne akár a későbbiekben (ha gyorsan ível a politikai karrierje) akár titkosszolgálati miniszter, de montanság elég lenne az önkormányzati ügyekkel foglalkozni Önnek (meg a vizsgaidőszakkal, ahogy hírlik, nem lesz egyetemi diplomája 5 év alatt). Pl. itt van a kórházbejárás, közmeghallgatás. Ezekben az ügyekben sok kérdőjel maradt, szerintem. A válaszolás helyett focikupáról, informatikai gyűlésről, meg leleplezésekről írogat. Tanulságos szerintem az utóbbi pár cikke, ill. az azokra adott (ill. az azokból kibúvó) kommentjei. üdv mindenkinek. gondolkodó (ill. ahogy kívánják, pl: érdeklődő, vagy sivaagi sas, esetleg borona, de ki tudja, hogy Balla Attila ír a neve alatt, vagy más, bár ahogy olvasom a piszlicsáré blogjához keveri Sándor a Gyurcsány blogot, talán azt hiszi, hogy Flrtó, vagy Viktor is előbb-utóbb írni fog ezen :). Szánalmas.)

joma 2008.06.07. 11:27:05

Sok dolog van amihez nem tudok hozzászólni, mivel nem vagyok hatvani, sem pontos információkkal ellátott, fizetett kommentező. Viszont egy dolog biztos, Sándor az elsők között lesz aki elvégzi az egyetemet 5 év alatt, ami valljuk be nem kis teljesítmény olyan időbeosztással amivel Ő rendelkezik...tehát ez a téma kipipálva. Egy területtel kevesebb amiben Beléd köthetnek Sanyi:)

Gábriel 2008.06.08. 20:00:04

Kedves Gondolkodó!

Személyed elleni támadás azért van, mert a legutóbbi alkalommal, amikor sanyit "bebuktattam" nem tudott mit kezdeni magával.
Szerintem több néven ír. Amikor valami kellemetlen számára, nem tud reagálni - jön "szalmazsák, aki büdösbunkóknebántsátoksanyit stílusban válaszol- majd jön sanyika aki elegánsan igyekszik ezeket kezelni. Esetenként azzal, hogy töröl, vagy egyszerűen nem válaszol, jön az országos dolgokkal, félrebeszél stb.
Sok mindent elbir a fiú, kivéve a KRITIKÁT! ( Pedig ezt még egy egy vidéki, zug, kisvárosi listás képviselőcskének is szokni kell.

Joma!
Igen, igen, igen mindenkinek példaképe sanyi. Én már arra is gondoltam, hogy "átműttetem " magam és gyereket szülök neki! Ezzel csak az a baj, hogy ebben a kérdésben (is) igen konzervatívan az álláspontom.

Gábriel 2008.06.08. 20:02:36

Még valami.
Az is lehet, hogy valamelyik nemzetközi Hírszerző szolgálat követi nyomon "munkásságát"?
Igen, szűk ennek a fiúnak a Kárpátok medencéje! Ha- Ha- Ha!!!!!!!!!!!!!

gondolkodó 2008.06.08. 20:51:13

Azt hittem behalt Sándornak ez a cikke, de csak hétvégén talált mindenki jobb elfoglaltságot magának, mint a blogra bejegyzés írása, ma este látom van újabb 2 komment.

Sándornak:
Azt már kissé furcsának találom, hogy a cikkében felemlegeti, hogy valaki mikor jelent meg a blogjában, az tegeződik, vagy magázódik, hány napja nem ír, Önnel egyidős, milyen nevek alatt szereplő blogolók írnak azonos napszakokban, melyik név alatt szereplő blogoló mit szokott sérelmezni Önnél. Ez már nem is furcsa, hanem beteges, nem a valós kérdésekkel foglalkozik, nem tudja megvédeni álláspontját itt a blogján, nem megy el kórházbejárásra, a közmeghallgatásra, aztán magyarázkodik, közben meg kis füzetecskéjében jegyzetelgetheti, az előbb felsorolt dolgokat (ki milyen napszakban szokott írni, tegeződve, vagy magázódva, mit ír Önről, ...).

Jomának:
Tisztelem Önben, hogy nem minden fronton próbálja védi Sándor barátját, hisz leírja nem hatvani lakos. Az egyetemi barátja lehet, hisz a tanulmányairól ír jó véleménnyel. Jelzi azt is, milyen sűrű Sándor időbeosztása. Az a véleményem, hogy más egy egyetemi barátság, ahol Sándor sok elfoglaltsága között bulizik, tanul, órára megy Önökkel, és más egy önkormányzati képviselői tevékenység, ahol egy fiatal (aki kb. 23 éves, aki 10 éve él Hatvanban, még a középiskolás éveit sem itt töltötte, azóta meg az egyetemi évek, szóval ...) sokszor igen felkészületlen egyes témákban, sokszor meggondolatlan, néha a hevülete a tiszteletlenség felé viszi.

kiváncsiskodó 2008.06.08. 22:29:56

Hogy lezárjuk Sanyi tanulmányairól szóló mendemondákat végérvényesen, megkérném (őt, vagy egy a tanulmányaiban járatos blogolót), hogy segítsen ennek tisztázásában.

1985.05.09-én született (iwiw-ről tudom).

Szerintem mivel nem volt évvesztes, így járhatott iskolákba:

- általános iskola: 1991-1999 között lehetett

- középiskola: 1999-2003 közt

- egyetem: 2003-2008.

Tehát gondolatmenetem szerint az idén nyáron államvizsgázik. Tévedtem? Melyik feltételezésem volt rossz?

Oroján Sándor 2008.06.08. 22:47:24

Évvesztes vagyok.
Életrajzomban szerepel, hogy 2004-től járok a BME-re.

kiváncsiskodó 2008.06.08. 23:02:30

Oké.
Szóval egyel csúszik minden, tehát 2009 nyarán végez.

Carnivora (törölt) 2008.06.10. 09:27:33

Ez ugyanaz , mint a borona-sasmadár irányvonal nem lepne meg, ha "gondolkodó" meg "érdeklődő" is az a személy lenne meg még több tucat más, aki mostanság idejár fröcsögni. Az szoci-lokálpatrióta koaliciónál van egy ilyen külön alkalmazott vén hülye régen a hatvan blog-ra járt, de onnan sikerült elüldöznie a népet most itt próbálkozik ... -

Gábriel 2008.06.10. 11:52:35

Ezek az összeesküvés elméletek...
Szakmát tévesztett ön, lehet, hogy nem töri tanárnak kellett volna tanulnia, hanem ( rém) regényírónak?
Ha valakinek nem azonos a véleménye önökkel, az rögtön fizetett provokátor?
Ugyan már...

gondolkodó 2008.06.11. 14:00:21

Hűha, már a szervezett kommentezés olyan fokára ért, hogy a "gondolkodó" nevet többen használják, merőben ellentétes vélemények leírására.

Pl: "Megmenekül az egri kórház?" címet viseklő írás 26. és 27. kommentjei.

Oroján Sándor 2008.06.11. 21:45:46

Így történt, más e-mail címről érkezett a komment. Nehéz eldönteni: vajon mennyiben etikátlanabb más nevét használni mint több néven kommentezni?
süti beállítások módosítása