HTML

Közvetlenül: megjelent nyári hírlevelem

2009.08.26. 14:46 :: Oroján Sándor

Nyári hírlevelem megtekinthető és letölthető az alábbi poszt alatt:

http://orojan.blog.hu/2009/02/22/hirleveleim

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr891339869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy hatvani 2009.09.01. 18:33:07

Egy pragmatikus közgazdász karriertörténete...

De mit is jelent a bűvös, pragmatikus szó a mai magyar közéletben?
Adott feltételek között a legcélszerűbb felhasználást, cselekvést tekinti magára nézve kötelezőnek. A Heves Megyei 4. sz. választókerületének országgyűlési képviselője szájából hangzott el a gyöngyösi Dió Rádióban a pragmatikus közgaszdász szó. Valóban Érsek Zsolt örszággyűlési képviselő (MSZP) Hatvan város jelenlegi polgármesterének eddigi karrierjét ez a pragmatizmus jellemzi. A közgazdasági végzettségű képviselő karrierje a Selypi cukorgyárból indult. Fajsúlyosabbnál fajsúlyosabb feladatokat bíztak rá elöljárói. Amit legjobb tudása szerint el is végzett. Miután közgazdászként mindent elért, amit csak lehetett aban az időben, gondolt egy nagyot és az MSZP színeiben politizálni kezdett. A fiatal közgazdászt felkapta az MSZP-s gőzhajó és ő meg sem állt napjaink szovevényes posványos korrupciós eseményeinek közepéig.

Érsek Zsolt képviselői és polgármesteri tevékenységeinek emlékezetes állomásai: Választókerületének érdekében egyszer sem szólalt fel az országgyűlésben. Gyurcsány Ferencet, mint tanácsadója, „hasznos” tanácsokkal látta el, aminek következményeit az ország önkormányzatai azóta is nyögik. (Kivétel az MSZP-SZDSZ kötődésűek, ahol a korrupció, a megkérdőjelezhető privatizáció a jellemzőek.)

Hatvani kórház tönkretétele, átjátszása a HOSPINVEST nevű bűnszövetkezetnek.
Hatvan és körzete szennyvízcsatorna beruházásának háttérből való irányítása.
(Korrupciógyanús, reméljük, hogy a kormányváltás után jogi következményei is lesznek.)

Felelősségteljes munkájának végzése közben súlyos csapások is érték a képviselő-polgármester urat.
Először villanyszámla kifizetésével voltak gondjai. ( Lőrinci ,lakosként lopta az áramot.)
Lőrinci lakása leégett, sebaj, Hatvan városába költözött. Miután a biztosító fizetett, a lakás eladásra került. Véletlenül a képviselő-polgármester úr aktuális barátnője a biztosítónál dolgozott. A sorscsapás folytatódott, lakástűz martaléka lett a hatvani lakás is. A biztosító fizetett, lakáseladás következett. A leírtak köztudottak a 4. sz. választókerületben – ennek ellenére még most is képviselő és polgármester Érsek Zsolt. A körzetben az MSZP-t képviseli. Remélhetjük, a karrier megszakad az országgyűlési választások következtében.

Pragmatikus cselekedeteinek következményei: Számolatlan ingatlan tulajdonlása Magyarországon és külföldön egyaránt. Amennyiben ez a korrupt, bűncselekmény sorozatot elkövető pragmatikus ember egyedi eset lenne az MSZP-SZDSZ berkein belül, talán megnyugodhatnánk. Azonban a jelenleg kormányzó bűnszövetkezet az ország még meglevő víz és földvagyonának kiárusítása.

Kormányváltás esetén elszámoltatás kell, hogy következzen. Amennyiben ez nem következik be, a Fidesz-Kdnp szövetség is hiteltelenné válik.
süti beállítások módosítása