HTML

Részleges siker - olcsóbb parkolás!

2008.01.15. 21:27 :: Oroján Sándor

A hatvani szocialisták parkolási rendszere rossz, ezt március óta mondjuk. Március óta hajtogatjuk: indokolatlan sarc, fölösleges és túlzott teher a lakosság számára; nem mellékesen ésszerűtlen az egész (ld. Parkolási díj Hatvanban).

Két hét alig telt el a bevezetése óta, újabb, érdemi módosításra kényszerültek a szocik - a csütörtöki rendkívüli ülésen a minimális várakozási időtartamot egy óráról fél órára csökkentik.

Így nem 140, csak 70 Ft-ot kell fizetni az ügyet intéző, rövid ideig várakozóknak.

Reméljük, a szocialisták belátják végre: az arrogáns hozzáállás legközelebb is kapkodáshoz, kaotikus viszonyokhoz vezet. Talán legközelebb hamarabb hallgatnak a józan ész hangjára, az ellenzék kritikáira.

Megjegyzem: a mostani módosítás is csupán félmegoldás. Az egész rendszert el kéne törölni, és más megoldást találni a központ zsúfoltságára, például az Európai-Modellt. Vajon mennyi időnek kell eltelnie, hogy erre is rájöjjenek?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr18298951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása